Netwave.nl is te koop!

Een sterke domeinnaam is de fundering voor ieder project. PHONEX zet zich daarom in om u van de mooiste domeinnamen te voorzien. Zo maakt u niet alleen op uw website een goede indruk, maar worden uw emails ook als authentieker gezien.

Opzoek naar PHONEX?

Opzoek naar een betrouwbare ICT leverancier die voor u klaarstaat? Kijk dan gerust rond op onze website.
UITSTRALING
Met een professionele en korte domeinnaam kom je het beste over op je doelgroep. Het is ook van belang om de juiste extensie te kiezen voor het land waarin je werkt. Voor Nederland is .NL het meest geschikt. De juiste domeinnaam zorgt ervoor dat je authentiek overkomt op je doelgroep.
SERVICE
Indien we uw bod op de domeinnaam accepteren zorgen wij ervoor dat het domeinnaam binnen 14 werkdagen wordt overgedragen. Het domeinnaam staat dan officieel op uw (bedrijfs)naam, uiteraard kunnen we u voorzien van een factuur.
EMAIL
E-Mail is het zakelijke platform om contact te onderhouden met klanten. Tegenwoordig zijn veel mensen actief bezig met phishing en er wordt een hoop opgelicht per email. Door een duidelijke domeinnaam voorkom je dat klanten jouw bericht zien als spam.
VINDBAARHEID
De juiste domeinnaam is belangrijk om gevonden te worden in Google, maar ook om gevonden te worden door mensen die de domeinnaam direct intypen. Er zijn nog steeds een hoop bezoekers die NAAM.NL intypen in plaats van naar Google te gaan.
https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/10/IMG_1221-3-1-1280x1908.png

Geïnteresseerd in Netwave.nl?

Indien u interesse heeft gekregen in de bovenstaande domeinnaam kunt u contact opnemen met onze domeinspecialist Dennis Molendijk. Stuurt u gerust een mailtje naar dennis@phonex.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.