Werk op een nieuwe manier.

Altijd, overal en op elk device werken in de cloud. De cloud biedt gemak, flexibiliteit en altijd de laatste softwarelicentie. Met een uitgebreid portfolio aan cloud diensten, kunnen onze klanten overal veilig werken. Wij helpen je met de overstap naar G Suite van Google of Office 365 van Microsoft. En ook voor domeinnamen of hosting kun je bij ons terecht.
G SUITE VAN GOOGLE
Wil je ook snel, slim en modern werken? Maak kennis met G Suite. Met Gmail haal je de beste email ervaring in huis. Werk samen in documenten en beheer de agenda’s van je team of plan een videovergadering in. G Suite maakt het mogelijk.
BACKUPS
Met een veilige en schaalbare back-up oplossing heb je een noodzakelijke bescherming van al je belangrijkste bedrijfsgegevens, voor elk device en op elk moment. heb je per ongeluk dat ene document verwijderd? Zet hem terug vanuit de backup.
OFFICE 365
Office 365 maakt samenwerken makkelijker dan ooit. Overal toegang tot je documenten en e-mail, en slimme apps waarmee je jouw bedrijfsprocessen automatiseert. Maandelijks opzegbaar en met zeer aantrekkelijke vergoedingen
OPSLAG VAN DATA
Opslag van veel data is bij ons geen probleem. Wij bieden opslag aan vanaf 1TB voor een individuele gebruiker tot onbeperkte opslag voor je hele bedrijf. Helemaal veilig in de cloud. Overal vandaan bereikbaar met elk device.
https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/03/it-guy-320x296.png
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.