Dit zijn onze diensten.

Over de jaren hebben we steelds meer expertise verzameld. Daarom kunnen we een groot en divers aanbod van diensten leveren. Verdiep je in de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.
Met de slimme internet en wifi oplossingen van PHONEX kun je alles bereiken! Een groot netwerk voor je camping? Of een snelle verbinding naar je kantoorpand? alles is mogelijk!
Je kantoorpand of camping beveiligen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een groot aanbod van IP-camera’s kun je vanaf overal je camera’s bekijken. Laat ons je helpen.
Je vaste nummer gebruiken via je mobiele telefoon, een abonnement dat je zelf samenstelt. Wij van PHONEX bieden het al sinds het begin aan. Bepaal zelf wat voor jouw goed werkt.
Telefonie op kantoor, een afgelegen locatie of zonder vaste telefoonlijn? Kies voor PHONEX VoIP. Met onze ervaring is het een eitje om dit voor je te regelen. Met je eigen abonnement.
Ook voor ouderen bieden wij nieuwe moderne zorgoplossingen. Zo hebben we oplossingen voor ongevallen, ouderentelefonie en smartphones voor ouderen.
Wij bieden al jaren slimme cloudoplossingen en ICT onderhoud. Via PHONEX werk je altijd makkelijk samen en online. We bieden oplossingen op locatie of vanuit de cloud.
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.