Voel je weer veilig.

Uw bedrijf goed beveiligen? Een camerasysteem biedt optimale veiligheid. Bekijk de beelden via internet op je computer of via je smartphone.
IP CAMERAS
Onze HD camera’s leveren haarscherpe beelden op. Overdag en ‘s-nachts. Met de verschillende lenzen kunnen ze elke situatie in beeld brengen. Inzoomen, uitzoomen, draaien of 180 graden beeld, het is allemaal mogelijk. Zowel binnen als buiten.
PROFESSIONELE INSTALLATIE
Wij installeren jouw camera systeem professioneel met de juiste materialen. We doen dit binnen en buiten en gebruiken hiervoor de juiste gereedschappen. Moeten de camera’s ‘op hoogte’ geplaatst worden dan regelen wij een hoogwerker en heb jij er geen omkijken naar.
CAMERA RECORDER
Met onze camera recorders kun je de beelden veilig opslaan op een harde schijf. En is er onverhoopts toch iets gebeurt, dan kijk je de beelden eenvoudig terug, vanaf je computer, tablet of smartphone. En wij stellen het allemaal voor je in.
MELDKAMER ONDERSTEUNING
Ook voor ouderen bieden wij nieuwe moderne zorgoplossingen. Zo hebben we oplossingen voor ongevallen, ouderentelefonie en smartphones voor ouderen.
https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/05/DH-IPC-HDBW4421EN-AS-e1556745344135-320x300.png
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.