Verbeter je internet.

Een goede Internet verbinding is de basis voor elke ICT oplossing. Daarom leveren wij voor iedere klant een passende internetverbinding. Kies uit verschillende netwerken, snelheden, service levels en technieken. Van DSL- tot glasvezelverbindingen.
DSL INTERNET
Met DSL haal je een snelle internet verbinding in huis over een standaard koper lijn. Met snelheden tot wel 200MB kun je prima gebruik maken van internet, kun je al je mail snel versturen en kan je bestanden prima downloaden.
WIFI
Met een goede WiFi oplossing maak je de noodzaak voor het aanleggen van bekabeling overbodig. Goede WiFi oplossingen leveren snelheid en stabiliteit en zijn voorzien van de juiste beveiliging. WiFi geeft vrijheid voor bedrijven.
GLASVEZEL
Glasvezel is de snelste manier als het gaat om het transporteren van informatie. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve hoge snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.
Meer toepassingen tegelijk zonder wachten.
VPN EN FIREWALL
Bij een goede internetverbinding hoort ook een goede beveiliging. Je wilt natuurlijk altijd gebruik kunnen maken van je informatie maar wilt niet dat onbevoegden dat ook kunnen. Daarom leveren wij veilige routers en wordt het netwerk altijd bewaakt.
Multicolored network cables connected to router on a white background
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.