Antwoord op al je vragen.

Heb je een vraag? Geen probleem, je bent niet de enige! Daarom hebben we speciaal voor jou alle veelgestelde vragen op een rij gezet.
Wat zijn de voordelen van telefonie bij PHONEX?

Met Telefonie van PHONEX kun je tot wel 40% besparen op de kosten voor telefonie. Dit doen we zonder dat je inlevert op de kwaliteit van je verbinding. Natuurlijk beschik je ook direct over de modernste snufjes op het gebied van bellen en gebeld worden.

Wat is hosted VoIP?

Internet en bellen over één lijn met Hosted VoIP van PHONEX . jouw telefooncentrale draait in de cloud en je hoeft dus geen eigen centrale apparatuur aan te schaffen. Natuurlijk met alle functies die je gewend bent zoals voicemail, wachtrijen, keuzemenu’s enz.

Wat is een SIP trunk?

Een SIP trunk is niets anders dan een telefoonlijn naar je centrale toe. Het verschil met de oude analoge en ISDN lijnen is dat er maar 1 internet verbinding nodig is om meerdere SIP trunks op je centrale aan te sluiten. Het zijn dus eigenlijk ‘virtuele’ lijnen. Per SIP trunk kun je 1 telefoongesprek voeren. Een SIP trunk wordt aangesloten op je eigen telefooncentrale en zorgt voor betere bereikbaarheid tegen lagere kosten.

Kan ik op mijn camping ook betrouwbaar WiFi krijgen?

Voor campings en recreatie bedrijven leveren wij betrouwbare WiFi oplossingen van diverse merken. Hierbij houden wij altijd rekening met jullie wensen. Natuurlijk zorgen we ook voor een prima beveiliging zodat je goede WiFi zorgeloos aan je gasten kunt aanbieden. De WiFi netwerken zijn volledig te beheren en kunnen daardoor helemaal naar wens worden ingericht.

Kunnen jullie mijn netwerk ook beveiligen?

PHONEX kan je ook helpen bij het beveiligen van je (WiFi) netwerk. Dit doen we bijvoorbeeld door veilige apparatuur te leveren zoals firewalls en routers maar ook door je te helpen met het opzetten van een goede password policy. Want wist je dat veel van de beveiligingslekken voortkomen uit een slecht wachtwoorden beleid? Zo maak je het hackers natuurlijk super eenvoudig om een hack uit te voeren als je voor alle diensten die je gebruikt maar 1 wachtwoord te gebruiken. Zorg ervoor dat je je gegevens voldoende beschermt.

Kan de IT meegroeien met ons bedrijf?

Door gebruik te maken van de cloud IT diensten van Google of Microsoft is het heel eenvoudig om de IT met je bedrijf mee te laten groeien. Als gebruiker van Google G Suite of Microsoft Office 365 betaal je per gebruiker een vast bedrag per maand. Komt er een nieuwe collega bij? Dan kun je dus heel eenvoudig een extra gebruiker afnemen. Die gebruiker kan dan direct gebruik maken van Gmail, documenten en de agenda’s van jouw bedrijf. En gaat een collega je bedrijf verlaten. Dan kun je per direct het account van deze collega sluiten en de data veilig opslaan, zodat hij of zij er later niet meer bij kan komen. Natuurlijk beschik je met deze diensten over voldoende opslag capaciteit om alle documenten en andere data van je bedrijf veilig op te slaan.

Leveren jullie ook mobiele telefonie?

Al sinds de opkomst van de mobiele telefoon in Nederland houden de collega’s van PHONEX zich bezig met het leveren van de nieuwste mobiele telefoons. Vroegen nog een ouderwetse ‘Nokia’ maar de laatste 10 jaar natuurlijk de slimme toestellen van Apple en Android. En in combinatie met onze telefonie diensten kunnen we er tegenwoordig zelfs voor zorgen dat je naast je mobiele nummer ook op je vaste nummer bereikbaar kunt zijn op je smartphone. Super handig natuurlijk.

Repareren jullie ook mobiele telefoons?

Wij repareren zelf geen mobiele telefoons. Maar samen met onze partner Phone Repair Zeeland, kunnen we je wel snel en vakkundig helpen met de reparatie van een kapot toestel. Zo heb je nog steeds maar één partner waar je met al je problemen terecht kunt. Wij zorgen ervoor dat je toestel snel en vakkundig weer werkt.

PROJECT STARTEN?Contactgegevens

Als je contact met ons wilt opnemen, kan dat via de onderstaande gegevens of het digitale formulier. We kijken uit naar je bericht!
EMAIL
info@phonex.nl
POST EN BEZOEKADRES
De Roterij 40
Burgh Haamstede
4328 BA
TELEFOON
+31 (0) 88 444 55 55
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.