VoIP telefonie op maat.

In de loop der jaren hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met alle vormen van telefonie. En juist daarom zijn wij ook voor jou de juiste partner als het gaat om je nieuwe telefoonsysteem.
HOSTED VOIP
Tegen een vaste vergoeding per werkplek maak je al gebruik van onze moderne telefooncentrale in de cloud en alle unieke faciliteiten. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent en je voorkomt onverwachte kosten.
NUMMERS EN EXTRA’S
Wij zorgen ervoor dat je nummers behouden blijven als je de overstap maakt. Wil je niet alleen bellen maar ook gebruik maken van bijvoorbeeld voicemail, wachtrijen of een keuzemenu? Geen enkel probleem. Wij maken het mogelijk.
TELEFOONCENTRALES
Heb je liever een eigen telefooncentrale op kantoor? Geen enkel probleem. Wij leveren VoIP centrales van betrouwbare merken. Systemen waar je probleemloos jaren mee vooruit kunt. En natuurlijk verzorgen wij de bijbehorende lijnen en nummers.
SLIMME INTEGRATIES
Wil jij je CRM of ERP pakket koppelen aan je telefoonsysteem? Communiceer efficiƫnter en effectiever met altijd de juiste gegevens bij de hand voor een optimaal gesprek. Integreer je software met onze (hosted) telefoon oplossingen.
https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/01/Yealink-SIP-T58V-800x600.png
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.