Ook mobiel bereikbaar.

Met onze producten en diensten voor mobiele communicatie ben jij ervan verzekerd dat je altijd goed bereikbaar bent. In binnen- en buitenland op de beste mobiele netwerken. Natuurlijk inclusief een goede internet bundel.
MOBIELE TELEFONIE
Je mobiele telefoon heb je altijd bij je. Daarom is het belangrijk dat je altijd goed bereikbaar bent en dat je goede netwerkdekking hebt. Wij leveren mobiele abonnementen van de meest betrouwbare providers met de beste netwerken.
MOBIEL INTERNET
Wil je mobiel internet in je auto, boot of op je tablet? Wij leveren ook mobiel internet voor onze klanten. Met voldoende data om overal gebruik te kunnen maken van snel mobiel internet, zodat je altijd overal kunt werken. Ook als je met meerdere mensen bent.
VAST-MOBIEL
Bereikbaarheid stopt niet als je het kantoor verlaat. Je vaste nummer ook gebruiken op je mobiele telefoon? Het kan met onze integratie van vast en mobiel. Gebruik een slimme app om je telefoon te bedienen.
TELEFONIE VOOR EVENEMENTEN
Organiseer jij een evenementen of heb je tijdelijke voor een korte periode een mobiel nummer nodig? Wij kunnen je mobiele abonnementen leveren voor periodes vanaf 1 maand. Zo kun je tijdelijk mobiele telefoons inzetten voor je evenement.
https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/05/IMG_0378.png
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.