IP Camera’s voor bewaking van uw eigendommenBinnenkort starten wij met een nieuwe aanleg van een IP Camera systeem bij een van onze klanten. De klant wil graag camera’s op het terrein geplaatst hebben omdat er nogal wat spulletjes verdwijnen en er af en toe onverklaarbare schades zijn. Aangezien het gaat om vaak luxe en dure producten lopen de schade bedragen snel op. Met het nieuwe camera systeem hoopt de klant dat er minder schade zal worden veroorzaakt omdat mensen er zich bewust van zullen zijn dat de eigendommen bewaakt worden.

Het camera systeem zal de beelden voor een bepaalde tijd opslaan op een harde schijf van de meegeleverde HDD recorder en na een bepaalde tijd worden overschreven met nieuwe opnames. Natuurlijk is het mogelijk om de beelden achteraf te bekijken en terug te spelen. Ook kan de eigenaar middels een app de camera beelden bekijken vanaf zijn smartphone of tablet. De camera’s die we leveren zorgen dankzij de full HD prestaties voor helder beeld en zelfs bij weinig licht zijn de beelden nog goed te bekijken.

Wil jij ook weten of camera beveiliging iets voor jouw bedrijf is? Neem dan eens contact met ons op.

https://phonex.nl/wp-content/uploads/2019/01/logophonex-320x121.png
Je producten en diensten op telecommunicatie- en ICT-gebied onderbrengen bij één partner? Van IP telefonie tot Wi-Fi netwerken en van IP camerabeveiliging tot complete computernetwerken, PHONEX Communicatie BV levert het en installeert het.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
PHONEX gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.